AcasăActualitateInternationalMeloni i-a prezentat lui Ciolacu cavalerii maltezi; Liderul PSD...

Meloni i-a prezentat lui Ciolacu cavalerii maltezi; Liderul PSD și-a lăsat bișonul maltez Nicu, legat în curte

Ilustrație: Marian Avramescu

De Ziua Îndrăgostiților, Valentine’s Day, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a vizitat pasionalul popor frate italian.

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu premierul italian , Giorgia Meloni, care i-a arătat șefului executivului de la București câți cavaleri maltezi îi fac ei curte.

Ciolacu s-a putut mândri doar cu un bișon maltez, dar care a fost folosit în operațiuni militare, Nicu Ciucă, pe care îl ține cu covrigi de Buzău în coadă, închis în curtea PSD.

Marcel Ciolacu și-a lăsat însă bișonul să plângă acasă și să mai mârâie la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), de după gard.

Doamna și Vagabondul speră să mai lungească macaroana pentru încă un mandat gălăgios al partidelor lor în Parlamentul European.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare