AcasăPoliticParlamentTudose îl deșurubează pe Ciucă din coaliție, pe modelul...

Tudose îl deșurubează pe Ciucă din coaliție, pe modelul piroanelor din podul de la Brăila

Ilustrație: Marian Avramescu

Cu o Alianță pentru Unirea Românilor (AUR) în creștere amenințătoare, Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) s-au gândit să stea în aceeași barcă, pentru a identifica o soluție de trecere a pârleazului și în anul acesta încărcat de alegeri.

Social-democratul Mihai Tudose a considerat că nu mai e nevoie ca cele două formațiuni politice aflate la putere să se legene în barcă, atât timp cât a fost ridicată o minune inginerească precum podul de la Brăila, chiar sub semnătura lui, vorba cântecului care se spune că nu ar fi manea.

Oricum, cei mai mulți pesediști au luat târziu sau nu au luat Bac-ul, iar în PNL e plin de “doftori”, așa că o punte peste alegeri era mai indicată.

Mihai Tudose l-a invitat prin urmare pe președintele PNL, generalul Nicolae Ionel Ciucă, să învârtă împreună șurubul prieteniei pe podul de la Brăila.

Înainte de a se înșuruba însă o idilă electorală serioasă între PSD și PNL, Nicolae Ciucă a mers în direcția indicată de Mihai Tudose și a plonjat de la înălțime.

Așa, chiar în preajma Bobotezii, PNL condus de Nicolae Ciucă s-a dus pe apa sâmbetei.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare