HomeActualitateInternationalNehammer prezintă soluția pentru întărirea Schengen: cu bârne de...

Nehammer prezintă soluția pentru întărirea Schengen: cu bârne de lemn din pădurile României

Ilustrație: Marian Avramescu

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a aterizat, în spațiul aerian încă fără liberă circulație, pentru a ne prezenta, în Capitală, la congresul Partidului Popular European (PPE), menit să mai gireze o hibernare a Ursulei – varză de Bruxelles, planul său de reparare a Schengen.

Karl Nehammer este conștient că Schengen trebuie serios ramforsat, înainte de a suporta “bulgăroi cu ceafa lată” și români fani ceafă de porc.

Întărirea Schengen nu poate fi realizată, din perspectivă austriacă, decât cu bârne serioase de lemn românesc, amplasate la fundația contractului prin care OMV va exploata țițeiul din Marea Neagră.

Prin urmare, Karl este așteptat să tot dea cu (Ne)Hammer-ul în lemnul provenit din pădurile noastre, până când Schengen va fi suficient de rezistent pentru a satisface pretențiile Vienei și ale țarului său actual, Vladimir Vladimirovici Putin.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare