AcasăActualitateInternationalPutin vine cu salvarea trasă de tractor pentru fermierii...

Putin vine cu salvarea trasă de tractor pentru fermierii protestatari: Recolectivizare!

Ilustrație: Marian Avramescu

Fermierii protestatari nu au motive să se îngrijoreze că afacerile lor dezvoltate în Europa capitalistă, pentru prosperitatea cărora manifestă acum, nu vor merge într-o direcție bună.

Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, vine cu salvarea, trasă de tractor.

Fermierii nemulțumiți de granițele deschise de pe Bătrânul Continent vor putea opta pentru reinstalarea colectivizării, odată cu revenirea sovieticilor la putere, iar acest lucru este garantat de liderul de la Kremlin.

În același timp, președintele rus promite că va transforma instant tot porumbul din Ucraina în floricele, înainte ca ștuleții să fie destinați exporturilor și să le creeze multe neplăceri fermierilor independenți.

Federația Rusă mai are nevoie doar de câteva rachete și de ceva mai multă nepăsare din partea Uniunii Europene și a Statelor Unite, pentru a prăji toate cerealele ucrainene.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare