AcasăPoliticGuvernCiolacu s-a întos de la Athos. Coadă de TIR-uri...

Ciolacu s-a întos de la Athos. Coadă de TIR-uri și tractoare care vor anafură! Se împart gogoși!

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a întors din pelerinajul său de la Muntele Sfânt Athos, încărcat pentru anul electoral 2024.

Mulți enoriași au considerat că șeful Executivului se va dovedi un bun samaritean și va împărți anafură de la Athos, când va reveni la Palatul Victoria.

Așa s-a ajuns ca la sediului Guvernului să se formeze coloane lungi de TIR-uri și tractoare, care așteaptă de zile bune împărtășanie de la reprezentanții Executivului.

Din nefericire, Ciolacu a consumat cu ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, și cu cel al Agriculturii, Florin – Ionuț Barbu, tot vinul și toată pâinea înmuiată în licoarea sfințită.

Astfel, președintelui PSD și miniștrilor cabinetului său nu le-au mai rămas de împărțit decât gogoși transportatorilor și fermierilor, pentru acest an ce se anunță bogat.

S-au umplut însă din nou burțile unor lideri de patronate.

Pentru enoriașii care nu se mulțumesc cu gogoșile împărțite, Marcel Ciolacu mai pregătește un pelerinaj: la sărutat moaștele Partidului Național Liberal (PNL) condus, în general, de Nicolae Ciucă, imediat după primele alegeri.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare