AcasăCulturăN-ai prins bilet la concert? Nu e problemă. Nicușor...

N-ai prins bilet la concert? Nu e problemă. Nicușor Dan aduce din nou Cold Play în casa ta!

Ilustrație: Marian Avramescu

Biletele la concertul din România al formației Coldpaly, ce este programat pentru anul viitor, s-au epuizat instant.

Cu toate acestea, cel puțin fanii din București nu au motive să fie dezamăgiți, deoarece vor avea parte de propriile prestații Cold Play.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, le garantează bucureștenilor, ale căror locuințe sunt racordate la sistemul public de termoficare, încă un sezons întreg de Cold Play, în iarna 2023 -2024, așa cum i-a obișnuit de la preluarea mandatului de edil-șef.

Practic, nu mai are rost să te deplasezi până la Arena Națională, cât timp poți avea parte de Cold Play propria sufragerie, în propriul dormitor și chiar sub duș!

Nu are sens să mai arunci banii pe bilete la concerte Cold Play în aer liber, cât timp, poți achita facturi doar semnificativ mai mari la Compania Municipală Termoenergetica S.A. – instituție subordonată Primăriei Municipiului București și îmbrățișată călduros, de-au crăpat conductele înghețate, de Nicușor Dan de la Gabriela Firea – pentru senzații mul mai Cold, live, la tine acasă!

Artistul Nicușor Dan garantează că tot publicul bucureștean va rămâne înghețat, după fiecare prestație.

Poți să bați în calorifer până ți se aruncă administratorul pe fereastră, că show-ul Cold Play din apartamente nu se va încheia până după jumătatea primăverii!!!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare