HomeFeatured homeMega Image a deschis un magazin în tramvaiul 32

Mega Image a deschis un magazin în tramvaiul 32

Călătorii tramvaiului 32 au avut astăzi o surpriză inimaginabilă. Aceștia au fost șocați să nu mai audă în timpul călătoriei între Piața Rahova și Piața Unirii celebrele „leocoplast cu livanol“ sau „brichețele, șervețele, pixilețe și lanternuțe aveeem!“, ci „mini cremvurști de pui la doar 2,99 lei“, „țelină Olanda la doar 3,49“ sau „arpacaș din grâu cu 2,54 lei“.

Se pare că reprezentanții magazinului Mega Image și-au dat seama că vânzătorii de nimicuri din tramvaie fac un profit anual cu mult mai mare decât întreg lanțul de magazine, așa că au hotărât să extindă lanțul și-n tramvaie, momentan 32, dar urmează și 41 și 1, ca mai apoi să se bucure de magazinele pe roți și cei din troleibuzele 96, 91, 69 și autobuzele 385, 104 și 301.

„M-am urcat în această dimineață și sincer nu știam ce-i cu cărucioarele alea de cumpărături în stație. Credeam că vreo băbuță a făcut piața și acum vrea s-o ajutăm să le urce. Când colo, ce să vezi? E drăguț așa. Cam scumpe roșiile și par zdruncinate puțin, dar cred că pentru că-s șinele vechi. Oricum, dacă te duci în fund găsești ofertă bună la lactate și dulciuri“, ne-a declarat un client din tramvaiul 32.

Mulți bătrâni s-au declarat împotriva magazinului: „ne ocupă locurile pe scaun domnule, cu pătrunjelul lor! Și controlorii nu le cer bilet! Cică le e frică de ei să nu facă scandal! Huo! Mega Huo!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare