HomeFeatured homeMilioane de like-uri pentru Victor Ponta, după ce a...

Milioane de like-uri pentru Victor Ponta, după ce a anunțat pe Facebook că se retrage din politică

Postarea de pe profilul personal de Facebook al premierului Victor Viorel Ponta, în care își anunță iminenta retragere de pe scena politică din România în luna noiembrie, după ce va câștiga “această ultimă și vitală bătălie” împotriva președintelui Băsescu, a adunat deja un record de like-uri într-un timp extrem de scurt.
Astfel, în cele cinci ore care s-au scurs de la publicarea statusului, premierul României a strâns deja peste un milion de like-uri, numărul acestora continuând să crească într-o proporție nemaivăzută.  Contactat telefonic de Academia Cațavencu, patronul celor de la Facebook, Mark Zuckerberg, s-a arătat șocat, dar în același timp plăcut surprins că încă mai există țări în care rețeaua sa de socializare este atât de populară. “La ce trafic mi-a făcut astăzi Victor Ponta, mă gândesc să-l angajez, după ce se retrage, la Facebook. Tot timpul avem nevoie de oameni buni la copiat coduri”, a continuat acesta.
Dacă adversarii politici ai premierului s-au grăbit să dea like și share statusului acestuia, Crin Antonescu făcându-și încă două profile special pentru această ocazie, prietenii lui Viorel l-au rugat pe acesta să nu renunțe, totuși, măcar la obiceiul de a posta selfie-uri pe pagina sa.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare