HomeVedeteAnda Adam cântă cu punani

Anda Adam cântă cu punani

Cea mai facilă glumă, când vrei să faci mișto de cineva, e să te iei de aspectul fizic al persoanei în cauză. Hahaha, Oana Roman e atât de grasă, încât, dacă-ți trece în fugă prin fața televizorului, pierzi trei episoade din Suleyman Magnificul, hahaha. Hăhăhă, Dan Diaconescu e atât de slab, încât Patriarhia vrea să-l angajeze pe post de moaște mobile, hăhăhă. Deci, fiind vorba despre Anda Adam, să spui că e prea scundă pentru un cur atât de mare, ar fi un umor facil. Plus că mie-mi place curul mare al Andei Adam, ba chiar cred că e singura ei calitate artistică.

Acum, că am stabilit că nu facem poante ieftine, să ne concentrăm asupra calității artistice a Andei Adam. Și începem cu un test: Spuneți repede, dar foarte repede, trei lucruri pe care le știți despre Anda Adam!

Aștept…….

Mda, eram sigur, habar n-aveți. Vă zic eu. De Anda Adam ați auzit prima dată în 1999, când se freca de pereții unui subsol, cântând „Nu mă uita“, alături de R.A.C.L.A., niște moaște ale muzicii hip-hop de la noi. Apoi am uitat-o. Până când s-a vopsit blondă – ceea ce, în cazul ei, e o inițiativă la fel de inspirată ca un Vanghelie oxigenat – și s-a combinat cu Victor Slav, băiatul cu mușchi de la meteo. Să fii combinată cu Victor Slav e ca și cum ai avea o relație intimă cu un fotoliu, deși e foarte posibil ca fotoliul să fie mai hazliu, chiar dacă are brațele mai puțin groase.

După ce s-a despărțit de fotoliu, Anda Adam a tot încercat să rămână pe prima pagină a ziarelor colorate. S-a combinat cu fotbaliști minori, cică vreo cinci în total, dar pentru că erau minori și ca valoare, deci n-a auzit nici Pulea de ei, demersul a fost inutil. Apoi, când fotoliul cu mușchi s-a cuplat cu ficusul de plastic Bianca Drăgușanu, Anda Adam a prins momentul și s-a luat, public, de ficus, mizând pe faptul că tabloidele iubesc țâțele de plastic și ar putea face ceva vâlvă. N-a făcut.

O dăm în jamaicană

Pe de altă parte, Anda Adam are nebuneasca pretenție de-a susține că e cântăreață. Acum, numiți repede, dar foarte repede, trei piese cântate de Anda Adam. Mda… Eu știu una. Care zice așa: „Move your punani, Go make yourself some money, Move your punani, Go make yourself some money girl“. Adică, mișcă-ți punani-ul, fată, ca să faci și tu ceva bani. Pun prinsoare că Anda Adam nu știe ce înseamnă punani. În dialect jamaican, punani nu înseamnă popou, așa cum, probabil, crede madam Adam, ci pi…dă. Nu păsărică, nu veveriță, nu pisicuță, ci pi…dă. Ceea ce înseamnă că Anda Adam încurajează prostituția, ba chiar îndeamnă la ea. Și iată cum am găsit și un lucru bun la Anda Adam.

Publicat în AC, NR. 28

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare