HomeVedeteAsia Express: 12 glume făcute de colegi pe seama...

Asia Express: 12 glume făcute de colegi pe seama nasului Anei Morodan!

De când cu pandemia asta și cu decizia televiziunilor de a difuza din nou show-rile cu care ne-au plictisit copios și în trecut, România nu mai are doar vedete ale momentului ci și vedete în reluare. Una dintre aceste vedete este ”contesa digitală”, Ana Morodan. Şi mai vedetă este, însă, nasul Anei, pe care posesoarea, în virtutea regulamentului, a reuşeşit să şi-l vâre peste tot în penultima ediție a reality-ului și, în virtutea obişnuinţei, să și-l poarte în permanenţă la mare înălţime. Iată şi o duzină de glume vehiculate între colegi pe seama nasului Anei Morodan, în vechea ediție a emisiunii Asia Express:

1. Despre nasul Anei Morodan se spune că este atât de mare încât poate mirosi viitorul pe durata unui întreg deceniu.

2. Ana Morodan este atât de deşteaptă încât indienii de la Asia Express au petrecut-o cu un banner uriaş la plecare: ”Morodan nose everything!”

3. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, de Crăciun, când i-a intrat Moşul pe horn, a exclamat îngrozit: ”Ho! Ho! Hoooollly shit!”

4. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât îl face pe Pinocchio să arate ca o pisică.

5. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, atunci când se uită în jos pe stradă, umbra ei se transformă într-un ceas solar.

6. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, la Asia Express, aproape a ucis o familie de localnici practicând sărutul eschimoşilor.

7. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, atunci când era mică, speria şi gonea din pagină chiar şi personajele de benzi desenate.

8. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, atunci când se pregăteşte să strănute, toţi oamenii de pe stradă îşi deschid umbrelele instantaneu.

9. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât, pentru a urca cu el în mijloacele de transport în comun, trebuie să-i cumpere bilet separat.

10. Care sunt asemănările şi deosebirile dintre Ana Morodan şi un avion de mici dimensiuni? Ambele au nas şi aripioare, dar numai ultimul zboară.

11. Întrebat ce părere are despre nasul Anei Morodan, CRBL a exclamat la Asia Express: ”is sexy. And she nose it!..”

12. Nasul Anei Morodan este atât de mare încât foloseşte pentru igienă nazală Vibrocil şi Olynth la sprayuri de 2,5 litri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare