HomeVedeteBadea a fost prins că pupa-n fund peste viteza...

Badea a fost prins că pupa-n fund peste viteza legală

Supărat că, oricât ar încerca, nu mai poate da timpul înapoi să convingă și mai mulți oameni că USL va fura măcar mai puțin decât PDL-ul lui Băsescu, Mircea Badea a plecat cu mașina pe autostrada București – Ploiești pentru a se descărca. Nervos pe faptul că se simte incapabil să-și satisfacă stăpânul, și că, oricât ar încerca solo, ori la dublu cu Ciutacu, limba lui nu mai are aceeași finețe de acum câțiva ani, Badea a apăsat pedala de accelerație prea mult și automobilul achiziționat prin programul „Ești o Rablă” a ajuns să ruleze cu 162 km/h, viteză la care se decopertează tot asfaltul turnat din greu.

Un echipaj de poliție băsist l-a tras pe dreapta pe formatorul de opinii revoluționare și l-a amendat cu 630 de lei. De asemenea, timp de trei luni va conduce doar mulțimea de oameni nervoși din Piața Universității, postura de șofer fiindu-i interzisă.

Pentru Badea este o perioadă total nefericită. Nu mai are credibilitate, carnet de șofer, decență (dacă a avut vreodată), Twitter ș.a.m.d. Tot ce mai are sunt pumnii, care nu au prea multă minte. În curând poate rămâne și fără carnetul de pupat în fund, nu de alta, dar, evident, nu mai face treabă bună.

Pentru că suntem pașnici, nu războinici ca el, îi recomandăm lui Mircea Badea să vorbească cu Mazăre, poate-l ajută cu carnetul de șofer, că și Măzărel are probleme cu viteza, dar până-n 2013 nu pare afectat de vreo restricție. Hai, ajutați-vă, că practic sunteți o familie, nu?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare