AcasăVedeteBula cocalarului din subsolul ziarului (5)

Bula cocalarului din subsolul ziarului (5)

Culisele showbiz-ului românesc, la propriu, n-ar primi avize nici de la ISU, nici de la SANEPID. Am văzut artişti importanţi care-şi schimbă ţinutele în WC-uri, am văzut nume mari care cântă în condiţii insalubre, în cârciumi ieftine, cu două boxe puse pe podea, am văzut dive care se schimbă în spatele unor cearceafuri ţinute drept paravan de dansatoarele lor. Eu însumi am trecut prin situaţii stânjenitoare acceptând să prezint te miri ce spectacole.“ (Dan Negru, biped TV)

În loc să fie mai curând deranjat de faptul că divele plasticate din România cântă pe scene până le sare CD-ul din combină, dar ele continuă să dea din gură, cunoscutul gurist televizat Dan Negru se arată indignat de starea culiselor șoubizului mioritic. Cică, zice el, multe spectacole n-ar primi avize nici de la ISU, nici de la SANEPID. Asta e adevărat, Dănuț, faptul ne miră și pe noi. Dar și mai tare ne miră cum de o asemenea rudă îndepărtată a maimuței urlătoare continuă să facă emisiuni la televizor, cu alte maimuțe, abia date jos din copac, iar CNA-ul nu-i zice nici pâs. Că răcnetele alea pe care le auzi la ”Te pui cu blondele” sau alte șușe unde se manifestă Dan Negru ar trebui să cam îngrijoreze Consiliul Audiovizualului, neavând nimic educativ în ele. Nu mai vorbim de faptul că aici deja nu mai e cazul să vină ISU sau SANEPIDUL, ci direct brancardierii ăia solizi de la Spitalul 9!

Mă mir că lumea, iartă-mi expresia, halește astfel de povești. Îmi mai spune câte cineva: vai, cât am suferit când am văzut nu știu ce poveste. Și eu încerc să le explic: fraților, totul este fake. Eu știu, am trăit în lumea asta și știu că totul este fals. Lumea nu înțelege că se fac ședințe în care se discută ce vor spune seara. Și eu am făcut de-a lungul timpului tot felul de pozne și acum, când am ajuns la maturitate, îmi e rușine“ (Cătălin Botezatu, creator de panarame)

Deci ce avem noi aici? Avem prima vedetă autohtonă care recunoaște că scandalurile cu guți, cruduțe,drăgușence și alte panarame, păruilelile pe care bizonul le ”halește” seară de seară la canalele de canal din România sunt înscenări, de la un cap la altul. Iar Bote recunoaște, cam rușinat, că și el a făcut parte din asemenea scenarii penibile, care erau false. Acum ne explicăm, în sfârșit, dragă Cătăline, numărul mare de doamne și domnișoare cu care presa tabloidă, capatoșii și accesele din-rect te și vedeau cununat: nimic nu era adevărat din idilele în care erai prezentat ca mare afemeiat. Nu de alta, dar dacă se găsea măcar una din pipițele alea cu care ai fost asociat să fie mai bărbată, așa, mai cu cojones, până acum te lăsa și gravid!

Eram în Mall în Riadh. Nu mi-am acoperit capul și mă plimbam liniștită. La un moment dat m-a luat cineva de mână și m-a zguduit. Era o femeie de la Poliția Religioasă care vorbea cu mine în arabă. M-au obligat să-mi acopăr capul cu văl“ (Ana Maria Prodan, impresara soţului)

Nu știm dacă scroafa a reușit să se urce până la urmă în copac, dar vă garantăm că doamna Prodan a reușit să se cocoațe în avion, că altfel nu prea avea cum să ajungă la Riadh. Acolo unde soțul ei antrenează sau cam așa ceva. Dar vezi că la Riadh Prodanca nu e așa mare vedetă, ca s-o fluiere lumea prin malluri, că acolo o fluieră doar poliția. Aia Religioasă, care te verifică să ai unghiuțele tăiate, cearșaful de pe tine curat și busolă în buzunar, ca să știi unde-i Mecca. Prodanca a făcut greșeala să intre cu capul gol în mall și imediat au obligat-o arăbeții să-și pună un văl pe el. Deși, la drept vorbind duduia poate să-și tragă pe cap și-o pungă de McDonald, că tot gol are capul!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare