HomeVedete„Cine l-a sinucis pe procurorul Panait?”, noua emisiune a...

„Cine l-a sinucis pe procurorul Panait?”, noua emisiune a lui Dan Diaconescu la RTV

Tot mai prezent pe sticlă, în ultima vreme, Dan Diaconescu pare dispus să uite episodul Oltchim şi să revină la singura investiţie strategică profitabilă în România: prostia unora dintre telespectatori. El ar fi fost, ofertat, se pare, de România TV pentru un show nocturn, din milă faţă de cei care nu mai suportau s-o vadă pe Creţuleasca şi în reluare, peste noapte. Emisiunea lui Dan Diaconescu va dura de la ora 1 noaptea la ora 6 dimineaţa, când încep să circule mijloacele de transport în comun, iar cei mai mari fani ai lui, pensionarii, încep şi ei să se plimbe fără vreun scop anume, cu tramvaiul, autobuzul sau troleul, prin oraş.

Potrivit surselor noastre, emisiunea-maraton nu va mai fi despre Elodia, intrată deja în sfera de competenţe a lui Liviu Dragnea, ci despre un alt caz controversat: moartea procurorului Panait. Dan Diaconescu şi invitaţii lui – Serghei Mizil, Stelian Ogică, blonda lui Ogică – vor încerca să demonstreze că adevăratul ucigaş al procurorului nu a fost Victor Ponta, ci Traian Băsescu. De altfel, în emisiune va fi invitată şi clarvăzătoarea Ildiko, care va rememora momentul asasinatului, punându-şi pe cap nu zece, ci douăzeci de prosoape, pentru o vizibilitate mai bună în câmpul astral. Graţie acestei metode, ea va putea să-l şi descrie pe criminal: un om plângăcios, duhnind a tărie şi cu o chelie foarte strălucitoare, încojurată de beznă – semn că Băsescu se afla în compania clanului Bercea Mondialu’.

Telespectatorii vor avea şansa să participe şi la un sondaj prin SMS (5,6 euro minutul), fiind solicitaţi să răspundă la întrebarea: „Nu-i aşa că pe Panait l-a omorât Băsescu?”. Variantele de sondaj vor fi: „Bineînţeles”, „Normal” şi „Nu ştiu, da’ mie mi-a tăiat pensia, beţivu’ dracu’”. Rămâneţi deci cu DD, fiindcă nici nu ştiţi ce pierdeţi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare