HomeVedeteCum să faci o știre de rahat din chiloții...

Cum să faci o știre de rahat din chiloții Cruduței

Cică pe la începutul anului 2011, când Cruduța se despărțise de Mucifer și nu avea magnitudinea vedetei care este azi, și-a vândut chiloții la licitație ca să-și ia mașină. Nu orice pereche de chiloți, ci pe-alea purtate la ședințele foto. Și nu orice mașină, ci una de lux. Pe care chiar și-a luat-o, după cum susține wowbiz.ro, care citează surse apropiate Danielei Crudu (probabil toți băieții din cartier).

E, și pentru că tot a venit vorba despre chiloți, sunt sigur că wowbiz.ro mănâncă rahat. Dar să presupunem că n-o face, că știrea e pe bune. Să vedem. O mașină de lux costă cam 50.000 de euro. Cruduța să fi avut câte perechi de chiloți? Să zicem 10. Sau 20. Asta înseamnă că, în medie, a vândut o pereche cu 5.000 sau 2.500 de euro.

Cine le-a cumpărat? Nu cred că femeile. Ele au moftul ăsta de a nu purta chiloți purtați de alta. Atunci bărbații. Dar de ce? De ce să dai 5.000 de euro pe chiloții Cruduței, când cu banii ăștia o iei pe Cruduța? De câteva ori. O singură variantă e plauzibilă: un geniu malefic a cumpărat chiloții Cruduței pentru a colecta probe ADN de la toți băieții din cartier, în ideea de a-și face o armată de clone ca-n Războiul Stelelor, cu care să cucerească Universul. Sau poate că ar mai fi o variantă, chiar dacă mai puțin credibilă decât prima: wowbiz.ro mănâncă rahat. Că tot a venit vorba de chiloți.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare