AcasăVedeteFiscul spaniol le-a spulberat fanteziile fanilor evazionistei Shakira: cântăreața...

Fiscul spaniol le-a spulberat fanteziile fanilor evazionistei Shakira: cântăreața nu va mai dansa din cușcă îmbrăcată în dungi

Fanii celebrei cântărețe columbiene Shakira sunt pregătiți să organizeze proteste stradale masive în Spania, după ce Fiscul din peninsulă le-a spulberat una dintre cele mai arzătoare fantezii.

Fanii abia așteptau s-o vadă pe cântăreață îmbrăcată în dungi și dansând lasciv în cușcă, posibil chiar legată cu cătușe.

Fiscul spaniol a pus capăt fanteziei, după ce a ales să încaseze el dedicații fără număr de la Shakira.

Și fanii italieni ai starletei sunt dezamăgiți că aceasta nu a fost găsită datoare în România, deoarece, în această situație, sigur s-ar fi alăturat grupului de vedete din țara noastră, care au ajuns să țină banii la Cizmă.

Shakira se vede nevoită acum să scoată o piesă și despre Fiscul iberic, precum cel despre fostul ei soț Gerard Pique, pentru a mai recupera din milioanele pierdute.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare