HomeVedeteHrușcă implicat în scandalul PanamaPapers! Deține tot lerul din...

Hrușcă implicat în scandalul PanamaPapers! Deține tot lerul din lume!

Celebrul colindător româno-canadian a fost demascat de mai mulți jurnaliști în urma scandalului Panama Papers, caz în care mai multe figuri importante ale lumii au fost demascate pentru escrocherii financiare. Se pare că Hrușcă deține bani ascunși în off-shore-uri din Insulele Virgine, dar pe lângă toate acestea se pare că românul a cumpărat tot lerul din lume și l-a depozitat acolo.

Contactat de jurnaliștii români acesta a declarat că „da, dețin câțiva leri, lei, lire, euro, dolărei, dar am pus deoparte pentru nepoți și pentru poporul meu iubit, că dacă vin la iarnă să colind și n-au românii bani să dea pe bilet le dau eu să-mi dea”.

Jurnaliștii care au ajutat la desecretizarea dosarului Panama Papers au declarat că multe alte nume celebre se află în noul scandal mondial. Se pare că Fuego a cumpărat toți brazii și ornamentele de brazi din lume și le-a ascuns pe o insulă, Smiley și-a pierdut buletinul pe insula Seychelles și Inna și-a lăsat talentul tot pe o insulă îndepărtată unde se poate ascunde de taxe.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare