HomeVedeteTrofeele „Divorţul anului” și alte știri de...

Trofeele „Divorţul anului” și alte știri de duzină

S-au anunţat câștigătorii premiilor „Divorţul anului”. După două săptămâni în care mamele în concediu postnatal și-au votat preferaţii, s-au ales finaliștii celor cinci secţiuni, iar juriul a luat decizia finală.

  • La categoria „Divorţul de la ora cinci”, cu o majoritate covârșitoare de voturi în etapa preliminară, au câștigat Marina Almășan și Victor Socaciu.
  • Premiul „Divorţul cu cont de Facebook” merge la Teo Trandafir și Constantin Iosef, care au câștigat la mică diferenţă de cuplul Marin-Bănică, dar faptul că Teo a rămas aproape falită a cântărit greu. 
  • Premiul „Divorţul, o chestiune de familie”. Roxana Ionescu și Laurenţiu Gheorghe au câștigat după ce el a recunoscut aventura cu sora nașei de cununie. Și pentru că juriul mai vrea scene senzuale cu Mama Natură la „Dansez pentru tine”. 
  • Premiul „Divorţează, ia calul meu și du-te!” revine regilor. Andreea Marin și cu regele rock’n’rollului au fost premiaţi pentru metoda inedită de a face anunţul despărţirii cu un picior în carlingă. 
  • Premiul cel mare, „Divorţul ca o carieră”, a fost acordat Adrianei Bahmuţeanu și lui Silviu Prigoană, aflaţi la al treilea proces și, sperăm noi, ultimul. 

Pro TV a anunţat o serie de ediţii-eveniment ale emisiunii „Happy Hour”, la  care vor fi invitate, pe rând, toate cele cinci cupluri. Paza va fi asigurată de firma de securitate BGS.

 

Adriana Bahmuţeanu este centrul unui scandal uriaș: gătește cu tigăi ale altor producători! În seara de vineri, 29 martie, un paparazzo a reușit să o surprindă pe vedetă prăjind șniţele într-o tigaie despre care experţii cred că ar fi Tefal. Totuși, analiștii nu vor să confirme bănuielile înainte să primească rezultatele analizelor de laborator făcute pe gunoiul adunat sâmbătă de la pubela Adrianei. Contactaţi de reporterii Academiei Caţavencu, reprezentanţii Dry Cooker au declarat: „Este o minciună sfruntată. Noi personal am aruncat toate tigăile din casa Adrianei. Singurul mod în care o tigaie Tefal ar fi putut ajunge acolo ar fi printr-un plan diabolic pus la cale de fostul soţ. Adriana nu ar face niciodată șniţele în altceva decât Dry Cooker!”.

.
Anda Adam a postat un anunţ pe Facebook. Aceasta caută să angajeze o bonă pentru noul ei iubit. După relaţia cu Cătălin Ţâră (18 ani), încheiată brusc după ce acesta a fost tăguit de o fostă iubită pe reţeaua de socializare, Anda își alină suferinţele în braţele unui nou amorez. Însă, pentru că noul iubit n-o poate însoţi în turnee pentru că testele naţionale se apropie cu pași repezi, Anda caută o bonă pentru el. În fișa postului se specifică: „să fie urâtă, fără silicoane și să știe să dea meditaţii la geografie. Fără fiţoase sau
parșive”.

Iulia Albu a devenit nostalgică după divorţul de celebrul designer. Deși, iniţial, a văzut această separare ca pe un noroc și își făcea planuri de viitor, acum Iulia nu mai este atât de sigură de decizia luată. Acest lucru este dovedit de faptul că, în timp ce își făcea cumpărăturile în Piaţa Veteranilor, aceasta a fost fotografiată purtând șlapii cu toc, de culoarea prazului, pe care Mihai Albu i-i făcuse cadou la botezul fiicei lor. Ce credeţi, vom avea parte de o împăcare în curând?

Publicat în revista AC, nr. 14 (1 – 7 aprilie).

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare