HomeVedeteJurnalul lui Cătălin Botezatu

Jurnalul lui Cătălin Botezatu

13:07 Hai, te salut, jurnalule! Este prânz, știu, dar cum altfel aș putea să îmi mențin chipul acesta prețios dacă nu cu un somn lung de frumusețe? Și știi prea bine că asta este cea mai grea parte a zilei. Nu mă pot hotărî cu ce să mă îmbrac. Câteodată mă gândesc că sunt prea super exagerat de genial și fac atâtea haine de bun-gust încât nu știu care sunt demne să îmi acopere trupul. Vai, dragă, ce chiloți! Sunt minunat!

14:30 Gata, am obținut un nou record: m-am îmbrăcat într-o oră jumate! Mă duc la o emisiune, dar nu aș ști să-ți spun unde. Important este că mai am o ocazie de a vorbi despre gingășia sublimă a femeii. Ia să mă mai gandesc un pic!?? Hmmm… Nimic nu exprimă mai bine fericirea decât o fată frumoasă care îți zâmbește dimineața. Oare este suficient de convingător? Ehh, improvizez eu. Poate dacă mă gândesc la șeful DIAS (mamma mia, ce poză!) o să afișez o figură mai satisfăcută. Urează-mi succes!

17:30 Totul a mers perfect. Au fost chiar și câteva gagici care mi-au strecurat numărul lor de telefon. Mda, naive… În altă ordine de idei, ar trebui să știi că am început tratamentul ăla în care îmi injectez propriul sânge în față. Îmi place de mine că sunt deschis la minte și că nu mă dau în lături de la practicile astea hollywoodiene. Oh, jurnalule, sper să nu îmbătrânesc niciodată!

19:00 Nu o mai suport pe Bianca. Mă sună încontinuu și nu înțeleg ce vrea. Poate că ar fi trebuit să o aleg de la bun început pe Moni Columbeanu/Pink ca paravan. Parcă e mai doamnă și, oricum, la cât am lăudat-o pe la tot felul de emisiuni ar trebui să cotizeze ceva la noua mea linie de chiloți. Dar chiar, ți-am spus? Linia viitoare de lenjerie va fi cu pene. PENE! Numai eu mă puteam gândi la asta. Arată bine, se simte bine! WOW, ăsta ar putea fi sloganul. Ce zi productivă, am impresia că sunt și mai tânăr și mai deștept. Oare este posibil?

22:30 S-a mai sfârșit o zi și încă sunt cel mai glamorous burlac din România. Sunt mulțumit, dragule! Câteodată mi-aș dori să nu dorm singur, dar unde să găsesc pe cineva care să se ridice cu adevărat la nivelul meu? În țara asta bărbații femeile bune nu stau pe toate gardurile. Mhmh, ce miroase așa frumos? Ah, da, eu. Miros a succes. Noapte bună!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare