HomeVedeteO nuntă de plastic, precum mireasa

O nuntă de plastic, precum mireasa

Între Bianca Drăgușanu și Victor Slav există în mod evident o chimie, pentru că amândoi conțin substanțe. Ea – silicon și botox, el – steroizi. Reacția chimică odată consumată, a rezultat o căsătorie civilă ce va fi urmată de o nuntă, cel mai probabil chiar în acest sfârșit de săptămână.

Știrea e banală, o gonflabilă s-a combinat cu un recamier, deci le urăm și noi fericire și casă de plastic, precum mireasa. Doar că toată iubirea asta proaspăt descoperită și împlinită pare cam artificială. Da, exact, precum mireasa. Bianca Drăgușanu e o fostă grasă anorexică (sper că mama lui Mircea Badea va aprecia acest oximoron) care și-a început cariera (?) pretinzând că face sex cu Bote. Lumea, deși existau încă de pe atunci indicii temeinice că Bianca Drăgușanu nu e un băiat epilat care lucrează ca manechin, a înghițit povestea și a transformat-o pe cea mai puțin biodegradabilă ființă din România în vedetă. Pentru că, în România, dacă faci sex la vedere ești vedetă, pe bune, uitați-vă câte eleve, judecătoare, profesoare și pitici porno avem. Când Bote n-a mai putut suporta scârba de-a pupa o femeie în public, uneori chiar pe gură, bleah, Bianca s-a reorientat, potrivit nevoilor și inteligenței sale, către un fotbalist talentat. Pentru că-ți trebuie talent să te ratezi într-un mod atât de constant.

Cuierul și arătătorul se iubesc

În tot acest timp, Bianca juca rolul de cuier în emisiunea lui Capatos, deci în curtea Antenelor. Dar a vrut-o Pro-ul, care a convins-o să-l lase pe fotbalist și a marketing-combinat-o cu Victor Slav, angajat ca arătător pe hartă chiar la Pro, deci în curtea lor. Prima dată Pro-ul i-a folosit pe cei doi la „Dansez pentru tine“, unde i-a pus să mimeze sexul pe scenă, ceea ce a pus-o pe Bianca într-o ipostază cel puțin jenantă: să se prefacă a doua oară că face sex, în trecut cu un bărbat îndrăgostit de un manechin pe nume Daniel, acum cu un șifonier pe nume Victor. În continuare, Pro-ul a tot încercat să-i bage-n față pe Victor și Bianca, dar nu prea le-a mers. Bianca a slăbit prea mult, iar un băț cu țâțe nu vinde. Victor Slav e doar un băiat care trage de fiare, capabil să te plictisească și când îți spune că vine puhoiul și-ți ia casa. Era nevoie de ceva nou, așa că Bianca și Victor s-au marketing-căsătorit, iar Pro-ul a făcut audiență. Urmează nunta. Pun pariu că va fi transmisă în direct sau indirect la Măruță. După câteva luni se vor certa la Măruță, apoi se vor împăca la Măruță, vor divorța la Măruță, se vor recăsători la Măruță și tot așa. D-aia zic. Unii au nunta de argint, alții au nunta de aur. Ăștia doi vor avea o nuntă de plastic. Da, exact, precum mireasa.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare