HomePoliticDăncilă, extrem de apreciată, pe plaja din Eforie, de...

Dăncilă, extrem de apreciată, pe plaja din Eforie, de copii care voiau să ”facă poze cu maimuța”.

După ce vara trecută s-a dat în spectacol, cu activul de partid, pe plaja din Sulina, Viorica Dăncilă a repetat lovitura de imagine în aceste zile, la Școala de Vară a TSD-ului, organizată la Eforie Nord.

Într-o pauză de ”încărcare a bateriilor”, ex-premiera a rupt plaja de pe litoral, învestmântată în aceași ținută cu care, în 2019, rupea inimile pescarilor de pe Dunăre. Dăncilă s-a declarat a fi extrem de satisfăcută de prima sa baie de mulţime efectuată pe nisipul de la Eforie, declarând: ”Oamenii m-au primit cu braţele deschise şi, aruncând cu bancnote de 1 leu, probabil un obicei ancestral al locului, mi-au smuls pur şi simplu din braţe pungile de pufuleţi cu care ieşisem să-mi servesc colegii din PSD”.

După aceea m-au întrebat dacă n-am şi porumb fiert, pietre de călcâie şi coliere de scoici, a fost o manifestare de simpatie de neimaginat”, a mai declarat ex-premierul României, hotărât să repete experienţa şi astăzi.

Azi m-am gândit să ies din nou cu colegii la o plimbare pe plajă. Aş vrea să duc nişte vată de zahăr şi ceva sugiucuri unor copii foarte drăguţi ce plângeau ieri în braţele părinţilor, reproşându-le că nu i-au lăsat să facă poze cu maimuţa. Nu era nicio maimuţă acolo, dar cred că o poză de grup cu mine în mijlocul lor i-ar împăca”, a mai precizat Viorica Dăncilă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare