HomePoliticFiindcă suferă de hemoroizi, medicii i l-au recomandat lui...

Fiindcă suferă de hemoroizi, medicii i l-au recomandat lui Mihalache pe Gâdea ca tratament!

De câteva zile, românii care au făcut prostia, în noiembrie 2014, să-și ia țara înapoi, fierb de indignare văzând că Mihai Gâdea, pudelul fidel al lui Voiculescu și Ponta, se gudură, mai nou, pe lângă Dan Mihalache, Alina Gorghiu și președintele Iohannis. Alegătorii nu înțeleg în ruptul capului ce-a căutat Gâdea la balul sașilor din Germania, ce-a căutat Gâdea la prânzul de rugăciune din America și chiar se întreabă acum la ce masă festivă o să-l mai care liberalii, să mănâncâ și gura lui aia mare. Deși se vorbește despre fripturism și trădare, adevărul este însă mult mai dramatic, fiindu-ne confirmat de mai mulți medici proctologi, care au dorit, evident, să-și păstreze anonimatul.

Potrivit acestora, Gâdea nu este târât prin Germania și America fiindcă așa vrea mușchiul lui Mihalache, ci fiindcă medicii i l-au recomandat. ”Domnul Mihalache este un om care stă mult. Dacă stă și degeaba, asta nu mai e treaba noastră, ca specialiști în afecțiunile anusului. Noi ne ocupăm strict de latura medicală. Ei bine, fiindcă stă atât de mult încât, după cum ați văzut și în poze, a ajuns să și doarmă pe scaun, domnul Mihalache a făcut hemoroizi. A încercat, până acum, o mulțime de tratamente, dar niciunul nu a dat rezultate, așa că împreună cu mai mulți colegi, adepți ai metodelor alternative, i-am recomandat comprese cu Gâdea”.

Deși pare revoluționar, tratamentul a mai fost aplicat, ne-a destăinuit distinsul proctolog, și la domnul Dan Voiculescu. Acesta, de asemenea, avea mari dureri când stătea pe scaun și doar Gâdea i le potolea. ”Se pare că buzele lui moi și cărnoase acționează ca un pansament deosebit de eficient, care duce la vindecare fără operație. Deja savanții americani și germani s-au arătat interesați de metodă și vor chiar să-l cloneze pe Gâdea, care este un remediu-minune pentru hemoroizi, ne-a destăinuit medicul. El a ținut să mai precizeze că, pentru a nu-i crea pacientului dependență, Gâdea este rugat să-l pupe în fund în doze mici, homeopatice, altfel domnul Mihalache ar putea fi victima unei supradoze, murind instantaneu de pupincurism, care este, după cum știm cu toții, o maladie extrem de gravă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare