AcasăPoliticGuvernAustria susține deschiderea porților aeriene ale Schengen, pentru când...

Austria susține deschiderea porților aeriene ale Schengen, pentru când vor zbura porcii în România

Ilustrație: Marian Avramescu

Gurile rele au susținut răspicat că România și Bulgaria vor adera la spațiul de liberă circulație Schenge, când vor zbura porcii.

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ionel Ciucă, și cel al Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, au văzut porcii zburând pe deasupra Palatului Victoria din Capitală, plutind lin către Viena.

Ca o confirmare a acestui fenomen, Austria a anunțat că-și va da acordul ca granițele aeriene ale Schengen să se deschidă pentru porcii care zboară cu visul României.

În schimbul porcinelor pe care ne vom permite să le trimitem la Viena, dar mai ales la Bruxelles, Austria promite să ne aducă și ea vagoane încărcate cu ce comportamente animalice mai găsesc și ei în interiorul granițelor.

Atât Nicolae Ciucă, cât și Marcel Ciolacu nu au ezitat să salute de urgență propunerea Vienei, primul, în stil de general special, iar al doilea, de revoluționar cu totul special.

Șeful guvernului de la București insistă ca o decizie fermă în privința deschiderii granițelor aeriene ale Schengen să fie luată de urgență, până de Ignat, pentru a evita riscul ca românii să sacrifice porcii care zboară.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare