AcasăPoliticGuvernCiolacu a luptat la Revoluție, ca noi să avem...

Ciolacu a luptat la Revoluție, ca noi să avem libertatea de a plăti taxe și impozite

Ilustrație: Marian Avramescu

În aceste zile trebuie să ne amintim de faptele vitejești ale celor care s-au luptat în 1989 pentru libertatea românilor.

La 34 de ani de la evenimentele din 1989, avem în fruntea Guvernului un revoluționar.

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a luptat la Revoluție, ca românii să obțină libertatea de a plăti taxe și impozite.

Chiar și acum, Marcel Ciolacu dă dovadă de același spirit de sacrificiu: pentru că este revoluționar, președintele social-democraților nu se va bucura de minunatele politici fiscale promovate de executivul pe care îl conduce.

Din nou, Marcel Ciolacu lasă celorlalți privilegiul de a plăti taxe și impozite și de a avea satisfacția că vor contribui la dezvoltarea României în viziunea PSD.

Dacă nu am fi avut revoluționari precum Marcel Ciolacu, românii nu s-ar mai fi bucurat de gaura de la covrigul de Buzău.

Să nu uităm că actualul șef al Guvernului s-a luptat la Revoluție, în Buzău, unde s-a tras la greu, după tarabele cu covrigi din piața mare.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare