AcasăPoliticGuvernCiolacu a reușit să scape de Ignat porcul care...

Ciolacu a reușit să scape de Ignat porcul care zboară și intrăm în Schengen pe cale aeriană și pe apa sâmbetei

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a ținut de promisiune: a salvat suficienți porci de Ignat, pentru ca aceștia să poată zbura și să îndeplinească visul Schengen al românilor.

Problema este că, așa cum s-a obișnuit românul, porcul a fost îngrășat în Ajun și se ridică greu de la sol.

Premierul Marcel Ciolacu este însă încrezător că suinele vor intra la cure de slăbire serioase și vor fi sexy până în primăvară, când sunt așteptate să decoleze către crenvurști vienezi.

Guvernul va lua și măsuri pentru a susține dieta porcilor rămași în viață: creșterea taxelor și impozitelor.

România recomandă Austriei să nu improvizeze prea multe șnițele vieneze de vițel, cu unele din porc zburător românesc, dacă vrea ca migranții din țara noastră să se întoarcă la bază tot pe aceeași cale aeriană.

În caz contrar, iar vom avea conaționali care, nevoiți să recurgă la spațiul de liberă circulație maritim, vor mai savura câte o lebădă pe traseu.

A pomenit de acest lucru și singurul rege încă pe un tron în România: “Să le mâncăm lebedele că nu ne-au lăsat în Schengen!”.

Și să ne recomanzi chiar căile aeriene și maritime, nu sună prea îmbucurător pentru lebede!

În orice caz, premierul Marcel Ciolacu îi mulțumește cancelarului Karl Nehammer pentru că susține PSD.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare