AcasăPoliticGuvernCiolacu alungă ceilalți măgari ca să se împerecheze cu...

Ciolacu alungă ceilalți măgari ca să se împerecheze cu PNL și să obțină un ditamai catârul, care să-i facă hatârul

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, rage la măgarii care nu percutează să-l ajute să-și urce gogoșile electorale la deal.

Marcel Ciolacu dă tare din copite, ca să alunge toți ceilalți măgari competitori, încât să rămână doar să călărească Partidul Național Liberal (PNL) ca pe hoții de cai.

Ciolacu și pesediștii săi își alungesc urechile, pentru a profita la maxim de ochelarii de cai pus pe armăsarul militar pensionat special Nicolae Ciucă, pe care-l pun să tragă din greu la căruța PSD.

Ciolacu alungă toți măgarii, ca să se împerecheze cu mârțoaga obosită cum a ajuns partidul partener de la guvernare, așa îcât să rezulte un ditamai catârul care să-i facă tot hatârul.

Opoziția a rămas să ragă și să necheze, dar tatăl cârlanilor de Buzău merge mai departe la trap spre alegeri.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare