AcasăPoliticGuvernCiolacu mai stă pe gânduri cu îndepărtarea păcănelelor, dar...

Ciolacu mai stă pe gânduri cu îndepărtarea păcănelelor, dar dă în ele, în alegeri, cu credit de la PNL

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, nu pare determinat să scape de păcănele, dar în precampaniile și în campaniile electorale, pare dispus să “dea în ele”.

La cacialma, șeful Executivului l-a aruncat în ruleta pentru fotoliul de primar general al Capitalei pe doctorul considerat piesă fină de fostul președinte Traian Băsescu, Cătălin Cîrstoiu.

Marcel Ciolacu merge pe o singură săgeată a PNL, ca să i se așeze trei trandafiri pe o linie.

Ciolacu știe că, indiferent cât ar băga la păcănele, formațiunea sa nu va rămâne în fundul gol, cât timp fostul premier Mihai Tudose ține chiloții europarlamentarului PNL Rareș Bogdan.

Oricât ar miza Marcel Ciolacu pe hazard, liderul social-democraților știe că decontul va veni tot la PNL.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare