AcasăPoliticGuvernCiolacu visează la Eros în alegeri, trecând prin Thanatos...

Ciolacu visează la Eros în alegeri, trecând prin Thanatos în campanie, via Athos

Ilustrație: Marian Avramescu

O veche zicală românească spune că trebuie să “te faci frate cu dracu’, până treci puntea”.

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) premierul Marcel Ciolacu, duce totul la un alt nivel, creând o punte între rău și bine, de la Palatul Victoria la Muntele Athos, chiar și în lipsa accesului la spațiul de liberă circulație terestră Schengen.

Înainte de a trece prin focurile anului electoral 2024, Marcel Ciolacu a mers să stea în genunchi la Athos, ca să înțeleagă cum se simt partenerii din Partidul Național Liberal (PNL) în coaliția de guvernare.

Pentru a putea continua în alianță, e nevoie să te mai pui și în ipostaza colegului.

Marcel Ciolacu a conștientizat că înainte de a ajunge la Erosul puterii, trebuie să treci prin Thanatosul campaniei electorale, via Muntele Athos.

Cu prilejul vizitei la Athos a putut să-și sfințească și ceva covrigi de Buzău, pentru a-I putea împărți în campanie.

În plus, era normal să meargă la Sântul Munte în prima lună  anului, deoarece, după o campanie sau două, nu i-ar mai fi ajuns timpul pentru celelalte alegeri din 2024, fiind încărcat de mătănii.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare