AcasăPoliticGuvernDeca și Gorghiu au dreptate. E nevoie de femei...

Deca și Gorghiu au dreptate. E nevoie de femei în politică. Acum avem doar marionete

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministrele Educației și Justiției, Ligia Deca, respectiv Alina Gorghiu, au transmis un mesaj foarte corect din județul Argeș, în această săptămână: e nevoie de femei în politică.

Într-adevăr, în acest moment, politica de pe Dâmbovița duce o mare lipsă de femei.

Acum, în clasa politică regăsim doar marionete (tot mai multe promovate pe diverse scene de către păpușarul șef de la Palatul Cotroceni, atunci când nu este plecat în concediu).

Femeia este pe cale de dispariție în politica românească, precum și în administrația publică.

Ea a fost strategic înlocuită de marionete și păpuși din plastic destinate să defileze pe holurile ministerelor, după sloganul “noi escaladăm tocuri, nu gândim”.

Totuși, chiar și clasa politică românească tinde să țină pasul cu vremurile.

Prin urmare, pentru a nu discrimina, marionetele pot avea orice sex își doresc, cât timp nu vor ridica și pretenția de a deține idei.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare