AcasăFeatured home 2Deca și Pricopie i-au învățat pe americani cum în...

Deca și Pricopie i-au învățat pe americani cum în România Educată, WI-FI-ul ajunge până la WC-ul din curtea școlii

Ilustrație: Marian Avramescu

De dragul colaborării excepționale a coaliției de guvernare formate de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) în implementarea proiectului România Educată, șefa Învățământului, Ligia Deca, și rectorul pe viață al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București, Remus Pricopie, au mers la Washington D.C. pentru a le împărtăși americanilor din secretele școlii românești reformate.

Ministrul Educației, Ligia Deca, începe să dea semne că a învățat o lecție prețioasă la Palatul Cotroceni: vizitele în străinătate, lungi și dese, cheia marilor succese!

Americanii au rămas uimiți de capacitatea rețelei de internet fără fir din țara noastră, care poate ajunge până la toaleta din fundul curții, prevăzută cu tabletă digitală second-hand, de la copilul primarului localității, care a obținut un dispozitiv nou pe fonduri europene.

Americanii au fost impresionați și de teleportarea elevilor la școală, implementată de România, pe hârtie, în schimbul decontului pentru transportul școlar.

Experții din SUA au rămas mască, în primul rând, constatând că Remus Pricopie mai contează pentru cineva.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare