HomePoliticGuvernGorghiu, la ortopedie, cu întinderi la limbă și creier,...

Gorghiu, la ortopedie, cu întinderi la limbă și creier, după ce s-a jucat cu limba română

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministra Justiției, Alina Gorghiu, o ia pe urmele marelui actor Florin Piersic, fiind nevoită să treacă pe la ortopedie.

Aceasta, după ce Gorghiu s-a ales cu întindere la limbă și mai ales la creier, după ce s-a jucat cu limba română.

Potrivit informațiilor noastre, limba română a ieșit însă cea mai șifonată, după repetatele ieșiri publice ale ministrei Justiției.

Din nefericire, acesta este doar începutul pentru limba română, fiind expusă la agresiuni repetate în super anul electoral 2024 cu campaniile și precampaniile sale implicite.

În aceste condiții, limba română este așteptată să îi calce pe urme fostului candidat la funcția de primar general Cătălin Cîrstoiu, trimis la ATI și api la morga politicii de pe Dâmbovița de către coaliția formată de Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL).

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare