AcasăPoliticGuvernGuvernul Ciolacu pune porcul la dietă, ca să zboare...

Guvernul Ciolacu pune porcul la dietă, ca să zboare spre Schengen cu covrigi în coadă

Ilustrație: Marian Avramescu

Numeroasele discuții legate de Legea porcului a stârnit teama multor români de eventuale sancțiuni, iar acest lucru a condus la salvarea unui număr însemnat de suine de la sacrificarea pentru mesele de Crăciun și Revelion.

Acum, după promisiunile venite dinspre Viena, porcii pot zbura spre spațiul de liberă circulație Schengen, ce va deveni accesibil României și Bulgariei în acest an.

Problema este că porcii cruțați au fost îngrășați excesiv, nu doar în Ajun, și există riscul ca animalele să nu se mai poată ridica de la sol.

Guvernul PSD al președintelui Klaus Iohannis, condus de premierul Marcel Ciolacu, a venit însă cu creșteri de taxe, impozite și accize, încă din prima zi a anului, ca porcinele să fie sexy, la data vizitei cancelarului Austriei, Karl Nehammer, care va veni să ne dea vestea cea mare: că susține partidul stat PSDNL.

Sub Executivul Marcel Ciolacu, nu doar că porcii zboară, dar o fac și cu covrigi în cozi.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare