AcasăPoliticGuvernIndiferent când e primul tur și când e al...

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, precum a încheiat România socotelile cu selecționata Belgiei la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024.

Nicolae Ciucă a mai cerut o rundă.

În consecință, Marcel Ciolacu l-a mai supus la un joc de glezne în stabilirea calendarului pentru alegerile prezidențiale din acest super an electoral.

O concluzie poate fi deja trasată: indiferent când va fi stabilită data pentru primul tur și cea pentru cel de-al doilea tur, Nicolae Ciucă și PNL au ieșit cu tururile pantalonilor sfâșiate de la negocierile cu social-democrații.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare