AcasăPoliticGuvernLungul lanț de C(i)olaci al rușinii

Lungul lanț de C(i)olaci al rușinii

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a simțit jignit când a fost numit moldovean, domnia-sa fiind buzoian.

La rândul lor, buzoienii s-au simțit jigniți, afirmând că: „Buzău is not covrigarii”.

La rândul lor, covrigarii din piața mare a Buzăului s-au simțit jigniți, susținând că ei nu au vândut niciodată C(i)olaci, nici măcar în timpul Revoluției din 1989.

La rândul lor, C(i)olacii s-au simțit jigniți, amintindu-și că, în vremurile bune, când erau însiropați de versuri frumoase “made in Moldovi” (ca să înțeleagă și fotbaliștii de la Inter Milano), ale unor figuri care probabil se mândresc că Marcel Ciolacu nu se dorește moldovean.

Totuși, dacă îi va satisface plăcerea de a se face de tot Ciolacul în cursa pentru Primăria Capitalei, președintele PSD îi promite Gabrielei Firea că se va declara cu mândrie ilfovean.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare