AcasăPoliticGuvernPreviziunile Mamei Covriga se adeveresc: Veniturile românilor încă pot...

Previziunile Mamei Covriga se adeveresc: Veniturile românilor încă pot crește, după ce Guvernul Ciolacu a mai menținut o păcănea

Ilustrație: Marian Avramescu

Previziunile Mamei Covriga de Buzău, conform cărora, procentual, veniturile românilor au crescut mai mult decât prețurile la alimente, produse nonalimentare și servicii, sunt pe cale să se adeverească, în ciuda datelor publicate de Institutul Național de Statistică.

Tot ceea ce a prevăzut Mama Covriga va deveni realitate în curând, după aplicarea legislației coaliției de guvernare formată din Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL), ce va lăsa păcăneaua să bată mai ceva decât toaca la slujbele ce preced Sărbătorile Pascale.

Românul orășean este însă avantajat, el rămânând cu posibilitatea de a-și crește veniturile din păcănele, în continuare.

De cealaltă parte însă, țăranul mai rămâne doar cu ruleta de la căruță.

Cei mai mulți români, care încă mai caută spațiul în care să se stabilească, speră ca premierul Marcel Ciolacu să nu mai crească în ritm alarmant veniturile populației, ca să poată să se mai apropie și ei de nivelul scumpirilor.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare