AcasăPoliticGuvernSperanță pentru agricultori, chiar și în condițiile secetei: un...

Speranță pentru agricultori, chiar și în condițiile secetei: un morcov răsare din Ciucă, după negocierile cu Ciolacu

Ilustrație: Marian Avramescu

Agricultorii români se plâng de seceta care a acaparat Europa și țara noastră în special, ce le compromite toate culturile.

Se întrevede însă o frunză verde de speranță, răsărită din turul pantalonilor crăpați ai președintelui Partidului Național Liberal (PNL), în general, Nicolae Ionel Ciucă.

Un morcov mare a putut fi observat din posteriorul liderului scriitor liberal după fiecare negociere cu președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, privind stabilirea calendarului alegerilor prezidențiale din acest super an electoral.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan și-ar fi băgat mâna până la ceasurile de aur și tot nu a reușit să scoată morcovul cu mustăți înfipt adânc în perspectiva liberală.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare