AcasăPoliticGuvernCiolacu chiar n-a înțepat păpușa voodoo Boloș. Acele au...

Ciolacu chiar n-a înțepat păpușa voodoo Boloș. Acele au trecut prin Ciucă!

Ilustrație: Marian Avramescu

Premierul Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD), nu a mințit când a afirmat că el nu a înțepat niciodată păpușa voodoo Marcel Boloș.

Nu de alta, dar șeful social-democraților a rămas fără ace și cuie, după ce toate aceste instrumente au fost înghițite de partenerul său de guvernare Nicolae Ciucă, în momentul în care liderul Partidului Național Liberal (PNL) și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al României.

Nu sunt însă motive de îngrijorare pentru Marcel Ciolacu, premierul de Buzău realizând că PSD nu are nevoie de ace sau de cuie, doar pentru a-l înțepa pe ministrul Finanțelor Publice.

În plus, Ciolacu a acționat mereu indirect, el a înțepat păpușa voodoo Nicolae Ciucă, iar aceasta produce efectul scontat asupra șefului Finanțelor, mușcând de durere posteriorul generos preoțesc al lui Marcel Boloș.

Așa s-a întâmplat și în cazul legii pensiilor, votată pe repede înainte, cât ai zice “voodoo”.

Se pare că a fost mai eficient pentru Marcel Ciolacu – în loc să risipească ace pe păpușa voodoo Boloș – să folosească acele asupra ceasurilor de zeci de mii de euro ale europarlamentarului Rareș Bogdan, pentru a-i întoarce limbile acestuia.

Și iată cum liberalii radicali s-au sucit ca prin voodoo!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare