AcasăPoliticParlamentCiucă își se pregătește pentru prezidențiale: Hau du iu...

Ciucă își se pregătește pentru prezidențiale: Hau du iu sei “Ăăăăă” in ingliș?

Ilustrație: Marian Avramescu

După ce a anunțat public că va candida la alegerile prezidențiale de anul viitor din partea Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ciucă se gândește deja cum să se pregătească pentru a ocupa funcția de șef al statului.

Având în vedere că principala atribuție a președintelui României este reprezentată de reprezentarea internațională, Nicolae Ciucă ia în considerare să-și perfecționeze discursul în limba engleză.

Președintele PNL s-ar fi apucat deja să ia meditații în acest sens (nu de la profesorul Klaus Iohannis, fiindcă acesta este puțin plecat în delegații, până la finalul mandatului de șef al statului).

Nicolae Ciucă se concentrează pe discursul său public cel mai des utilizat, așa că prima lecție este: Cum spui “ĂĂĂĂ ĂĂĂĂ ĂĂĂĂ ĂĂĂĂ…” în limba engleză?

Preventiv, Nicolae Ciucă a mai luat niște cursuri de la ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvan, pentru că el, generalul neînfricat al PNL, s-a retras de mult de pe front și parcă nu mai știe cum să stea perfect drepți în fața PSD.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare