AcasăPoliticParlamentElevii lui Simion n-au învățat nici măcar să copieze...

Elevii lui Simion n-au învățat nici măcar să copieze fără să fie prinși

Ilustrație: Marian Avramescu

Învățăceii parlamentarului- gură spartă George Simion nu vor primi medalie de AUR pentru sezonul medalii electora, deoarece au picat la proba scrisă.

Micii au(i)uriști nu au învățat să copieze de la colegi, fără să fie prinși.

Așa s-a ajuns ca George Simion să dea cu subsemnatul pe la Parchetul General, pentru niște semnături copiate necorespunzător în favoarea lui Silvestru Șoșoacă.

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a ajuns să dea cu subsemnatul pe la Parchet mai ceva ca la Ambasada Rusiei la București.

Așa se întâmplă când se ia în calcul montarea camerelor video în sălile de clasă ale școlilor, dar nu și la partide, unde învață tinerii să semneze.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare