HomePoliticParlamentPartidul fără niciun REPER al lui Dacian Cioloș exagerează...

Partidul fără niciun REPER al lui Dacian Cioloș exagerează la tras mâța de coadă

Ilustrație: Marian Avramescu

Partidul europarlamentarului Dacian Cioloș, formațiune politică lipsită de orice REPER în politica de pe Dâmbovița, s-a decis să rupă pisica în două, în speranța că va putea conta, în acest super-an electoral, și în alte alegeri, în afară de cele europarlamentare.

Prin urmare, “pisicile negre” ale scenei politice autohtone, mângâiate de nașul Cioloș, s-au gândit să tragă mâța de coadă la maxim, inventând o temă care, mustăceau ele, le-ar fi putut pune în lumina reflectoarelor, așa cum a fost Traian Băsescu, pe vremea când, din postura de primar general al Capitalei, propunea eutanasierea câinilor fără stăpân de pe străzile Bucureștiului.

Acum, politrucii lipsiți de REPER propun eutanasierea pisicilor fără stăpân.

Se pare că artista consoartă a lui Dacian Cioloș trece printr-o criză a carierei, nemaiavând instrumentiști care s-o acompanieze, ca pe vremuri, tocmai din lipsa legendarelor arcușuri cu păr de pisică.

De dragul artei, oamenii lui Cioloș trag mâța de coadă, în speranța că vor linge laptele unor mandate bine plătite.

Ce a concentrat în București Omul Cu Șobolani – Nicușor Dan, de aproape patru ani în care deratizarea a devenit o legendă urbană, dar ce ar rânji rozătoarele supradimensionate din Capitală cu un REPER și mai rău pentru locuitorii urbei, în care singura măsură anti-șobolani menținută de administrația publică locală, pisicile maidaneze, ar fi exterminată.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare