AcasăPoliticParlamentPorcul se răsti la Ciolacu: Am o Șoșoacă, senator...

Porcul se răsti la Ciolacu: Am o Șoșoacă, senator de 4 ani, care mușcă din dușmani!

Ilustrație: Marian Avramescu

Senatoarea-cavaler Diana Șoșoacă vine călare pe un porc mare alb – care, evident, zboară, ca toate porcinele purtate de promisiuni electorale rostite pe scena magică a politicii dâmbovițene – și îl amenință pe președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, să scoată mâna din slana țăranului.

Ca un adevărat luptător al luminii stinse în noaptea minții, Diana Șoșoacă îl amenință pe Ciolacu cu asomarea în sondaje, încât va ajunge din nou să se roage să mănânce din troacă cu porcii galbeni, cândva mistreți bătrândi ce umblau liberali prin crândurile istorice, acum domesticiți în rasă de Buzău.

La rândul său, porcul zburător l-a amenințat pe liderul social-democraților că vine cu o senatoare cu mandat de patru ani, care mușcă din dușmani.

Exact ca în basme, porcul Dianei Șoșoacă va crea un pod de AUR pe sub curcubeu – curcubeu, doar cu cele trei culori ale drapelului național al României, ca să nu existe bănuieli de legături cu familia LGBTQ – și îi va facilita drumul drept senatoarei – războinic peste politica de pe Dâmbovița, de la Palatul Parlamentului la Palatul Victoria.

Fan declarat al remediilor tradiționale, Șoșoacă s-a dat peste tot cu unsoare de porc, ca să alunece spre un nou mandat de ales al poporului de ogradă.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare