AcasăSocialSanatate si alte boli”Asia Express” e nimic! Pro TV ne-nvață arta supraviețuirii...

”Asia Express” e nimic! Pro TV ne-nvață arta supraviețuirii în sistemul spitalicesc din România

Cel mai apreciat post de televiziune din România, Pro TV, lansează în 2021 și cel mai spectaculos reality show de la dispariția televiziunii, intitulat ”Cum să scapi viu dintr-un spital din România”. Producția este de fapt un ghid de supraviețuire predat, la oră de maximă audiență, tuturor telespectatorilor din România, într-un format de emisiune în genul ”Asia Express” de la concurenta Antena 1.

Data cea mai probabilă a lansării noului reality show este 1 martie, la primul sezon, bazat pe experiența spitalicească a pacienților bolnavi de Covid, participând nenumărate vedete din ”grădina” primei mari televiziuni comerciale din România: Florin Busuioc, Andi Moisescu, Nety Sandu, Andreea Esca etc., prezentator fiind, ca în vremurile bune, nimeni altul decât celebrul Florin Călinescu.

A dat boala în tine şi te-a mâncat undeva să te duci la spital în loc să iei un pumn de antibiotice ori să-ţi storci singur coşul de pe fund? Ei bine, moşule, s-ar putea s-o mierleşti. Ca să scapi viu dintr-un spital românesc, care, culmea, se poate chema, cinic, ‘Filantropia’, şi nu, onest, IML, îţi trebuie nu doar noroc de jucător rusnac de ruletă, ci şi un pic de şcoală a vieţii. Aşa că, în fiecare vineri seară, dă pe Pro TV și urmărește cel mai terifiant spectacol din viața ta, acum, cât încă mai poți învăța în fotoliu câteva sfaturi practice pe care să le testezi apoi patul de suferinţă!”, sună extrem de convingător invitația producătorilor de a urmări, din luna martie, cea mai nouă producție a Pro TV.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare