HomeSocialSanatate si alte boliCîțu, suspect de o maladie mai rară decât coronavirus:...

Cîțu, suspect de o maladie mai rară decât coronavirus: vede autostrăzi

Medicii sunt îngrjorați de starea de sănătate a ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu, suspctându-l pe acesta de o maladie chiar mai rară și mai periculoaă decât coronavirus.

Ministrul Florin Cîțu pare să delireze și visează autostrăzi.

Colegii ministrului Finanțelor Publice, din Cabinetul Ludovic Orban, au declarat surse guvernamentale pentru ACADEMIA CAȚAVENCU, sunt îngrijorați să nu fie contaminați, la rândul lor, și au cerut izolarea lui Cîțu, în carantină.

"Am altă filosofie: hai să facem unu-două proiecte mari, să le începem şi să le facem. Nu putem să ne împărţim iarăşi în o mie de proiecte, să le punem pe hârtie şi să nu facem nimic. Astea mari sunt două autostrăzi mari şi late pe care vrem să le începem să le facem şi o a treia pentru care ministrul Transporturilor a găsit deja o soluţie temporară. Avem Sibiu-Piteşti, care trebuie făcută, avem Autostrada Unirii, care trebuie făcută, şi Comarnic-Braşov. Acestea sunt trei chestii pe care vrem să le facem să arătăm că se pot face. Bugetele în ultimii ani au fost piperate cu tot felul de proiecte care au fost bugetate şi nu s-a făcut niciodată. Banii au fost acolo doar pentru a fi luaţi în timpul anului şi duşi în altă parte. Şi aşa s-a sifonat bugetul ţării. De aceea vă spun că prin Ministerul Finanţelor voi controla, şi sunt foarte serios, toate aceste programe care au fost finanţate cu bani de la buget să vedem unde au ajuns aceşti bani", a declarat, recent, Florin Cîțu.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare