AcasăFeatured homeSavantul de la Cotroceni, garantul fuziunii reușite

Savantul de la Cotroceni, garantul fuziunii reușite

Ilustrație: Marian Avramescu

Savantul rătăcitor prin lume, președintele Klaus Iohannis, explică fenomenul comasării degenerate din călătorii exotice.

Savanții din laboratoarele cu circuit închis ale Palatului Cotroceni au demonstrat că s-a produs o extorsiune a unui burlan al Partidului Social Democrat (PSD), în general Nicolae Ciucă, prin care a fost supt de opulență tot Partidul Național Liberal (PNL), chiar la cele trei ceasuri rele de aur ale europarlamentarului Rareș Bogdan.

Savanții nebuni au colaborat cu ocultul și a rezultat o mare gaură neagră, din fundul PSD, în care oamenii lui Ciucă au fost atrași printr-o forță gravitațională, precum cea care permitea orbitarea Primăriei Voluntari, în jurul Primăriei Capitalei, în mandatul de primar general al Gabrielei Firea.

Această forță de fuziune a PNL în PSD este însă atât de puternică, încât rupe și Fi(e)rea și lasă un gust amar în Ilfov.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare