AcasăSocialSanatate si alte boliVaccin de top, în pandemie, e delirul mistic. Se...

Vaccin de top, în pandemie, e delirul mistic. Se știe!

Disperate de faptul că românii dau din gură și din tastaturi pe facebook, împrăștiind conspirațiile antivacciniste, după care rup ușile centrelor de vaccinare, de teamă ca nu care cumva vreun pui întâmplător de Covid să-i lege la aparate, riscând apoi să-i trimită la Tatăl Ceresc, o sumă de vedete mioritice ale zonei anti-vax autohtone au pus mână de la mână și neuron de la neuron, inițiind o platformă de acțiune intitulată sugestiv ”Antiva”, cu care speră să mai frâneze din elanul inoculator al autorităților, chemând oamenii să se lege cu tuburi de perfuzii de gardul Palatului Victoria și să-i atace cu ace de seringă pe cremenalii Arafat, Gheorghiță, Cîțu și Voiculescu.

Sosirea actualelor vremuri este indicată clar în Cartea Apocalipsei. Cât de necredincios ai fi, tot vezi cu ochiul liber confirmarea vechilor profeţii. Din păcate, nu-l mai avem în fruntea noastră pe Părintele Iustin Pârvu, conducătorul luptei anti-biometrice, plecat întru Slava Cerească; asta nu ne împiedică să-i continuăm strădania sfântă, cu puterile ce ne-au rămas. Români, veniţi pe 14 februarie în faţa Guvernului, să împiedicăm diavolul să-şi bage coada în sănătatea, ființa şi credinţa neamului! Avem alături importante personalităţi ale spiritualităţii româneşti, care ne-au asigurat de sprijin nepregetat în bătălia cu necuratul”, sună chemarea la nesupunere civică, publicată de ”Antiva” pe rețelele de socializare, gruparea prezentând apoi și argumentele imperative ale personalităților pe care le invocă:

Măicuţa Cosmică: “Ştiţi bine că am venit din constelaţia Lebăda cu o misiune importantă pe Pământ. Terra e în pericol dacă nu-mi urmaţi sfaturile. Vaccinurile cu cip au fost folosite de marţieni cu mult înaintea oamenilor şi se vede acum în ce hal a ajuns Marte. Eu sunt reîncarnarea lu’ Veronica Micle şi m-am îndrăgostit ca dracu’ de Cornel Palade, cum aţi văzut în emisiune. N-aţi observat ce seamănă el cu Eminescu?”

Alexandru Cumpănașu: “Vă mai repet o dată, aveţi tendinţa de a pricepe greu, cu toate facultățile voastre de idioți ce sunteți. Lumea Fizică, ca mediu existenţial specific, axat pe evoluţia elementelor individuale fizice şi a evoluţiei fiinţelor colective sociale, împreună cu acelea teritoriale, fizice, este în mod necesar o realitate virtuală de gradul 5, al cărei Dumnezeu este un văr al meu, eu fiind amplasat pe nivelul 7 şi elevând aspiraţional prin emancipare spirituală progresivă spre palierul ultim şi primordial al Marelui Creator. Aşa că dacă nici pe un Dumnezeu al Universului 7 ca mine nu îl ascultaţi, înseamnă că vă meritaţi soarta iniţiată de reptilianul venusian Iohannis, dar-ar sinteza dogmatică în ideologia lui civilizaţională! Hai, jos usereu, peneleu, udemereu și vaccinele 5G, Cumpănașu președinte, bă, cretinilor””.

George Simion: “România nu tre să dea cu piciorul singurei ocazii de emancipare istorică, evitând să omologheze “Fenomenul AUR” la alegerile prezidenţiale din 2024. Ați văzut ce s-a-ntâmplat în ‘96 cu “Fenomenul Constantinescu”, creatorul iluziei colective a 10.000 de specialişti aflaţi la dispoziţia sa. Ați văzut cum a stat treaba și cu “Fenomenul Băsescu” și clica lui de vânduți ai Ocultei. Au dispărut toţi la un pocnet din degete. Eu, însă, nu am de gând să dispar nicăieri. Și, dacă azi am AURa aura de 18 centimetri, în 2024 ea se va întinde deasupra întregii Românii. Așa! Ce ziceaţi de vaccinurile alea cu cipuri? Dați să bag și și io unul în deltoid, ca Iohanus, și vă zic apoi cum stau lucrurile. La TV, 1000 de euro în direct, 500 înregistrarea!”

Daniel Roxin: “Persistăm în eroarea impusă de vânzătorii Şcolii Ardelene, cei care, manevraţi de oculte forţe hungarofile, au acreditat ideea descendenţei romane a poporului dac de azi. Eu nu folosesc termenul “român”, îl văd ca pe o nouă trădare a eroului naţional Decebal, sacrificat în onoare şi glorie pentru prezervarea pe veci a esenţei străvechi. Observ că străini de neamul nostru atlantidic vorbesc acum de evidenţierea fizică a bosonului zis al lui Higgs, omiţând din rea-voinţă prioritatea dacică în domeniu. Meritul descoperirii aparţine, evident, dacilor, iar denumirea adevărată este “bozonul lui Deceneus”, sau “particula lui Zamolxes”. Cât despre vaccinurile astea cipate, pot să vă demonstrez că au fost descoperite tot de geto-daci, în ranițele romanilor invadatori!”

Napoleon Săvescu: “Întăresc tot ce-a afirmat mai tânărul coleg Roxin. Eu, între două extracţii de molari, am studiat temeinic istoria tracilor, cu accent pe ramura hiperboreeană a străbunilor noştri daci. Scuze, am căzut şi eu în stereotip, se mai întâmplă; termenul “străbuni daci” este total nerealist, dat fiind că noi am rămas dintotdeauna daci puri, fără amestecăturile invocate de cumano-machidonul Djuvara, nu i-ar fi ruşine obrazului, că-i om bătrân şi n-are minte nici cât albanezul Becali! Sigur că trebuie să refuzăm vaccinurile cipate diavolești, dar sunt dispus, totuși, să le accept cu următoarele condiţii: numele ţării să se schimbe în “Dacia 1918”, naţionalitatea în “dacogetică” şi stema să conţină – tot e de actualitate schimbarea ei în Parlament – inscripţia “Decebalus per Scorilo”. Iar în Guvern şi Forul Legislativ să fie numai oameni care pot dovedi originea autentic dacică, prin prezenţa unui “z” în nume: Zozoacă, de exemplu. Şi pe mine mă cheamă, în realitate, Zăvezcu, ztiaţi azta?”

Olivia Steer: ”După ce anul trecut am reușit să salvez atâția copii nevinovați de injecțiile cu mercur și plumb care i-ar fi transformat în autiști, revin și în acest sezon cu rețeta naturistă a vaccinului natural antiCovid, chiar dacă o să se supere domnul Arafat că-i stric afacerea cu pandemia și 5G-ul dizolvat în fiolele lui de Pfizer, Moderna și AstraZevzeca. Deci băgăm 1/4 cană de usturoi pisat, musai chinezesc, 1/4 cana ceapă, asta poate fi și de Buzău dar să fie tocată chinezește, 1/4 cană ardei iute chinezesc tocat, 1/4 cană ghimbir ras, merge și un sfert de pahar de bere chinezească cu ghimbir în loc, 3 linguri de hrean ras tot chinezește plus două cutiuțe din alea roșii mici cu alifie, pentru miros. Și gata!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare