AcasăSportFotbal si afaceriCum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia...

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia imobiliară din municipiului București, după ce a blocat orice construcție.

Astfel, Nicușor Dan ar putea reprezenta și soluția pentru eliminarea mafiei din fotbalul românesc sau poate chiar din cel internațional.

Soluția este simplă: cum a învins mafia imobiliară, oprind toate construcțiile, poate dovedi și mafia fotbalului și pe cea a pariurilor sportive, oprind toate meciurile.

Oricum, ca șef al fotbalului românesc, Nicușor Dan are impune ca pe toate stadioanele gazonul să fie tuns precum iarba de pe spațiul verde din Capitală în mandatul său de primar.

Astfel, nu s-ar mai pune problema înțelegerilor între jucători, pentru că aceștia nu s-ar vedea de iarbă.

Poate că Răzvan Burleanu a reușit să câștige în fața Generației de Aur, dar să se teamă de primarul balAUR.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare