AcasăSportFotbal si afaceriDupă Portugalia – Georgia, Kovesi are ce ancheta la...

După Portugalia – Georgia, Kovesi are ce ancheta la EURO

Ilustrație: Marian Avramescu

Procurorul șef european, Laura Codruța Kovesi, a stârnit emoțiile echipelor puse pe blaturi, prin prezența sa în tribune la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024.

Dacă “biscuitele” dintre Slovacia și România pare să-I fi scăpat printre dinți, Kovesi ar putea ancheta Portugalia starului Cristiano Ronaldo, după înfrângerea surprinzătoare cu Georgia.

Englezii sunt norocoși că au ieșit din Uniunea Europeană și nu au motive de îngrijorare după meciul la mica înțelegere cu Slovenia.

Laura Codruța Kovesi arată și de la Parchetul European cum se făcea justiție în România, în vremurile spectaculoase ale Direcției Naționale Anticorupție: din galerie.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare