HomeSportFotbal si afaceriLupul singuratic din PNL pleacă cu coada între picioare,...

Lupul singuratic din PNL pleacă cu coada între picioare, ca să nu supere maghiarii din Cluj, după ce a urlat: AaaaaaaU!

Ilustrație: Marian Avramescu

Primărelul înalt de un Boc al municipiului Cluj-Napoca, alăptat de bătrânul lup de mare Traian Băsescu, timp de mai multe guvernări, a început să ducă dorul vechilor haite din fotbalul românesc și din administrațiile publice locale.

HaO, haU, haU! A strigat lupul singuratic de sub Feleac, dar U s-a mâncat singură.

Prin urmare, ca să o dea la pace cu potențialul electorat udemerist clujean, Emil Boc a șters acuzațiile de blat unguresc copt de Sepsi OSK și Petrolul Ploiești, precum și lupul își schimbă blana, dar năravul, ba.

Ca să mai poată spera la un Cluj galben, pentru încă patru ani, Emil Boc vede și un lup galben mâncat de oaie de rasă pură maghiară, cum ar spune premierul Ungariei, Viktor Orban.

În timp ce Universitatea lui Emil Boc s-a dus acolo unde îi este locul mediului academic românesc, în playout, edilul de sub deal a ajuns să urle la lună în Partidul Național Liberal (PNL), sperând că mai există suficienți lupi bătrâni care să-și arate colții în fața Partidului Social Democrat (PSD), condus de premierul Marcel Ciolacu.

Așa a ajuns un mic Boc lup singuratic într-un Boc, pe turcește, de Bocmobil.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare