AcasăActualitateInternationalAustria face un nou compromis pentru România: transporturile de...

Austria face un nou compromis pentru România: transporturile de bușteni și petrol, acceptate și în Schengen terestru

Ilustrație: Marian Avramescu

Cancelarul austriac, Karl Nehammer, și ministrul său de Interne, Gerhard Karner, par să fi fost convinși de liderii Partidului Popular European (PPE), care se află în aceste zile la București, să mai facă un compromis în privința acceptării țării noastre în spațiul de liberă circulație Schengen și pe cale terestră.

Nehammer și Karner se arată dispuși să permită ca transporturile de bușteni din pădurile Vienei din România și pe cele de țiței din Marea Neagră să treacă în Austria fără niciun control vamal și pe cale terestră.

În plus, pentru ca autospecialele să nu se întoarcă goale în România, înaintea unei noi curse libere, Austria promite să umple camioanele pentru bușteni cu migranți colectați din centrul Europei, iar cisternele destinate transportului de petrol să fie returnate cu produsul man made în urma consumului de bere în Viena.

Darurile trimise de mărinimia austriacă vor fi deșertate pe teritoriul țării noastre, în schimbul Karneragiului de păduri.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare