AcasăActualitateInternationalDacă vine Trump, țările NATO care nu plătesc se...

Dacă vine Trump, țările NATO care nu plătesc se vor apăra singure. Cine apără SUA de Trump?

Ilustrație: Marian Avramescu

Candidatul Donald Trump intenționează să întoarcă Statele Unite ale Americii (SUA) la originile practicilor migranților sicilieni care au făcut carieră peste ocean.

Donald Trump vrea să renască tradiția taxei de protecție, acum, pentru statele membre ale Alianței Atlanticului de Nord (NATO) din Europa.

După cum a anunțat fostul președinte american, în cazul în care va reuși să obțină un nou mandat la Casa Albă, țările care nu plătesc taxa de protecție vor trebui să se apere singure de o eventuală invazie declanșată de Federația Rusă.

Trump, chiar l-a invitat pe fratele tovarăș Vladimir Vladimirovici Putin să-și facă de cap în Țările Baltice, nu doar în Ucraina.

Mai rămâne o singură necunoscută, în cazul unui nou descălecat al lui Donald Trump în Biroul Oval: cine va apăra SUA de noul lor președinte?

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare