AcasăActualitateInternationalNemții vor să ni-l trimită pe expertul de intrat...

Nemții vor să ni-l trimită pe expertul de intrat în Schengen Chiricheș, ca să-i dea sfaturi lui Predoiu

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, le mulțumește colegilor nemți, care s-au dovedit susținători reali ai aderării României la Schengen, trimițându-ne un mare specialist în străpungerea spațiului de liberă circulație, Cătălin Cherecheș.

Șeful Internelor salută posibila întoarcere rapidă în țară a ambasadorului infractorilor români în Ungaria, Austria, Germania și Italia.

Cătălin Predoiu vrea să afle cum tizul său a reușit să aibă porțile larg deschise în Austria.

Experiența primarului din Baia Mare în străbătut spațiul de liberă circulație Schengen ni s-ar putea dovedi extrem de utilă, în perspectiva multor ședințe de JAI și amar ce ne așteaptă la Consiliul European.

Cătălin Cherecheș a ajuns produsul de export al Poliției Române care s-a răspândit cel mai rapid în vestul Bătrânului Continent.

Polițiștii nemți s-au arătat înnebuniți după borșul

roșu a la Cherecheș de Baia Mare.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare